Svinebov paleta bellota 30 mdr.

Svinebov paleta bellota 30 mdr.


Varenummer: 9609503 PK
Bellotasvinebov fra spanske sortfodssvin er ligesom den berømte sortfodsskinke lufttørret og lavet på svin, der har spist agern. Det giver en unik nøddesmag og en lækker fedtmarmorering.  Sortfodssvineboven er fast i kødet med en tydelig fedtmarmorering. Kødet er purpurrødt, og både fedt og kød har en sødlig, nøddeagtig smag.   Man kan kende de spanske sortfodssvin på deres sorte klove og sorte skind. Grisene går på friland i store, indhegnede egeskove i Extremaduraregionen i det vestlige Spanien. Der er op mod en hektar land per gris, så de har masser af plads til at gå og rode i jorden, flappe med ørerne og slå krølle på halen.   Om sommeren bliver de fodret med korn, og om efteråret – den såkaldte Montanera-periode – gufler de sig tykke og velsmagende i agern. Det er kun svin slagtet i agernsæsonen, som må kaldes bellota (agern).  Sortfodssvinene bliver slagtet, når de er ca. 1 år gamle og vejer op mod 150 kg. Svineboven modner i op til 48 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli45 pk/krt
Pakkestr50 gr/pk
Opr. landSpanien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.