Events

Kulinariske oplevelser og hyggeligt samvær er kilde til livsglæde og derfor er det helt naturligt for os at afholde events som netop gør dette. Hvert år er vi bl.a. på SMUK festivalen, hvor vi serverer de ypperste råvarer, delikatesser og specialiteter på vores to restauranter Kalunarisk og Guldanden. Derudover afholder vi markedsdage og andre hyggelige begivenheder, hvor kvalitet og smag selvfølgelig er omdrejningspunktet. Nedenfor kan du se vores kommende arrangementer.

Gourmetmarked Refshaleøen

Kvalitetsfødevarer skal hyldes og derfor inviteres du til en unik gourmetoplevelse lørdag den 20. august i Food Studios’ skønne skovområde på Refshaleøen. For flere informationer tryk på invitationen.
Tilknyttet fil: File iconGourmetmarked.pdf (654 kB)

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.