Boiron masterclass mandag den 9. september i Food Studio

Gratis masterclass med frugtpuréer fra Boiron den 9. september i Food Studio


Kalu A/S og Condi inviterer dig til Boiron masterclass i masterchef studiet, Foodstudio, på Amager Strandvej 18
mandag den 9. september 2019 kl. 9.00-16.00.


Vi har hyret en meget kompetent dessertkok, Casper Sundin, der vil lære dig tips og tricks med Boron frugtpuréer, som du kan bruge i dit profes-
sionelle køkken i dagligdagen. Gennem hele dagen arbejder vi i hold med Borions mange frugtpuréer guidet af Casper. 


Tilmelding kalu@kalu.dk eller kontakt din konsulent Jakob kristensen Kalu jk@kalu.dk eller René Olsen, Condi rene@condi.dk


Program


Kl. 9.00 Ankomst og kaffe
Kl. 9.30 Velkomst og præsentation af Boiron, Kalu, Condi og Casper Sundin
Kl. 10.00-11.00 Smagning af produkter med Boiron frugtpuré som smagsgiver
Kl. 11.00-12.00 Opskriftgennemgang og teknikker præsenteret af Casper
Kl. 12.00-12.30 Frokost
Kl. 12.30-13.00 Gennemgang af desserttallerken og konkurrence v/Casper
Kl. 13.00-15.00 Konkurrencer i hold
Kl. 15.00-16.00 Vurdering og smagning


Kurset henvender sig til den professionelle bruger og har en værdi på 2.500,-
Som kunde til enten Kalu eller Condi tilbydes du kurset ganske gratis.
No-show gebyr: 500,-


Om Casper Sundin. Casper er uddannet både kok og dessertkok og har bl.a.
arbejdet som dessertchef på Søllerød Kro og Kadeau. CAsper udvikler opskrifter og skriver fast for magasinet Gastro. Han deltager desuden i konkurrencer og har egen rådgivningsvirksomhed.