Assorteret 4 kg. ostekasse fra Mons januar-juni 2018


Familiefirmaet Mons blev grundlagt i 1965 og ligger i Roanne, små 100 km. nordvest for Lyon og i dag står Hervè Mons i spidsen for foretagendet. Mons er specialist i råmælksoste fra gårdmejerier i det meste af Frankrig og er både fromager og affineur, hvilket vil sige at han selv lagrer de oste han køber. Der bliver taget hånd om hver eneste ost gennem hele modningsprocessen, og hver ost bliver vendt, vasket, børstet og hvad der ellers skal til for at kvaliteten er helt i top, når ostene skal spises.

 

Cirka hvert halve år skifter indholdet i den assorterede ostekasse. Her ser du det indhold, der er gældende fra jan.- juli 2018.


Selles sur Couffy
2x300 gr/stk

Gedeost fra Centre regionen. Osten er blød med aske på overfladen. Osten har en cremet smag af gedemælk med et strejf af nødder.

 

Brillat Savarin
1x600 gr/stk

Denne hvidskimmelost af komælk kommer fra Normandiet. Den lagrer i fugtig kælder 1-2 måneder og smagen er blød, cremet og nøddeagtig med et strejf af syre.

 

Langres
2x400 gr/stk

Blød rødkitost af komælk med en fantastisk smag fra Champagne-Ardenne regionen. Osten er vasket under modning.

 

Briques d’Urfe

1x280 gr/stk
Lille komælksost vasket under modning med en fin smag af nødder og svampe.

 

Petit Sornin
1x550 gr/stk

Lille specialitet fra Mons. Komælksost, der bliver vasket i øl, der hedder Sornin. Øllet har noter af orange og har en rig, frugtagtig, krydret smag, hvilket kan smages i osten.

 

Pyrenées Brébis
1x350 gr/stk

Fåreost fra regionen Aquitaine. Smagen er mild og urteagtig med en lille snert af karamelliseret sukker. Konsistensen er fast, cremet med en hvidlig farve. Osten modner i 3 måneder.

 

Bleu de Sassenage
1x400 gr/stk

Denne traditionelle bjergost blev først lavet af munke i området Rhône-Alpes. Opskriften spredte sig til de omkring-liggende landsbyer og fra 1338 tillod Baron Albert de Sassenage, at osten kunne sælges. Osten har en simpel smag af mælken fra køer, der græsser i bjergene og har en rund, fyldig smag.

 

Tomme Crayeuse
1x450 gr/stk

Tomme Crayeuse er en ost fra området Rhône-Alpes. Ostens overflade er gråbrun med gule mugne pletter, der udvikler sig som osten modner. Ostens smag er lidt blød med noter af mineraler og citrus.

 

Perail
2x300 gr/stk

Perail de Brebis er en blød, modnet fåreost fremstillet af fåremælk i Aveyron i Midi-Pyrénées-regionen i Frankrig. Osten er specielt modnet i træforme, da den har tendens til at blive ret løbende ved stuetemperatur.

 

Abondance
2x350 gr/stk

Abondance er en komælksost med en stærk duft og en intens frugtagtig smag med noter af smør og hasselnød.Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.