Canadisk oksekød af høj kvalitet fra Wild Rose Beef

1. marts 2021
Hos Kalu er vi stolte af at kunne præsentere et nyt samarbejde vi har indgået med Wild Rose Beef fra Bouvry Exports, som leverer canadisk oksekød i absolut topklasse. Kødet er klassificeret med AAA+, som er den bedste klassificerering i Canada.

Hos Kalu har vi allerede prøvesmagt kødet, og vi var enige om at kødet scorede topkarakterer inden for både:
- Kødsmag
- Marmorering
- Mørhed
- Struktur før og efter stegning
- Udseende

Vi har fået den første sending fra Bouvry Exports og kan nu tilbyde:
- Oksetyksteg Angus
- Oksemørbrad Angus
- Striploin Angus
- Rib Eye Angus
- Flapsteak

Om Bouvry Exports

Bouvry Exports har i mere end tre årtier arbejdet sammen med restauranter, distributører og detailhandlere for at sikre den højeste fødevaresikkerhed, dyrevelfærd og medarbejdernes sikkerhed i hele deres forsyningskæde. Deres første slagterbutik, Maison Bouvry, åbnede som en familievirksomhed i Paris i 1887. Over 100 år senere var en følelse af stolthed samt en dedikation til kvalitet, det der driver virksomheden frem.

Bouvry Exports fører kontrol med landbrugsjord, avl, husdyr, foder og forarbejdning af deres dyr, så der sikres intet andet end den højeste kvalitet i hele deres drift. Fødevareproducenten opdrætter egne dyr såvel som de afgrøder dyrene spiser ligeledes for at kunne levere uovertruffen kvalitet. I bestræbelsen på at opretholde de høje standarder i processerne fortsætter Bouvry Exports med at integrere deres gårde og fodersteder, så kvalitet og levering let kan spores fra start til slut.

Takket være Bouvry Export's tid i branchen er de blevet en vigtig aktør inden for produktion og eksport af canadisk kød af høj kvalitet, herunder bison, elg, hest og oksekød. Sammen med søsterselskabet, Viande Richelieu, ejer og driver Bourvry Exports to fødervareproducerende faciliteter, én i det sydlige Alberta og den anden i Quebec.

Når du køber canadisk oksekød fra Bouvry Exports er du garanteret:
- Høj kvalitet
- Under 30 måneder
- Supermarmoreret
- Aldersbekræftet og klassificeret efter strenge canadiske standarder
- EU-certificeret hormonfrit
- Halal-certificeret
- Emballagekvalitet der
matcher produktet

Bourvry Exports leverer i vakuumemballage der sikrer at hvert stykke kød du bestiller, ankommer i uberørt tilstand. Den vakuumforseglede pakning forhindrer oxidation og forlænger frisk smag af høj kvalitet, og samtidig viser den flotte marmorering.

Læs mere om Bouvry exports her: https://www.bouvrycanada.ca/


Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.