'Grundlæggende har mit mål været at lave den karry, som man vil anbefale til hinanden.' Grundlægger - Alex Toft Nielsen
Projektet startede d. 19.11.2011 og mit mål var at lave en karry som havde unik smag.
Et premium produkt som skal kunne sælges world wide.
Min inspiration er Tabasco sauce. Et enkelt og godt produkt som du finder på køkkenborde rundt omkring i hele verden.
Jeg ville udvikle og sælge ET karry produkt som vil appellere til de flestes smagsløg. Om de så bor i København, New York eller Tokyo.
Jeg startede med at teste en masse af de eksisterende karry produkter på markedet og tog med denne indsigt til Kerala, Indien. Oprindelsesstedet for mange af de nøgle ingredienser som en karry består af.
Jeg tog på en gastronomisk rundrejse i det sydlige Indien og oplevede de helt autentiske smage. På denne rejse fandt jeg nogle helt specielle ingredienser som jeg tog med til Danmark og begyndte at arbejde med at udvikle en masse forskelige opskrifter.
Da jeg havde noget som jeg begyndte at synes om, kontaktede jeg en række foodies rundt omkring i verden. Jeg samlede på denne måde et internationalt smagspanel som jeg sendte disse prøver til.
Deres feedback blev en essentiel del af den videre udvikling.
Her næsten 3 år efter at jeg startede projektet, er jeg endelig færdig med produktet.
Det har været en lang og ofte meget hullet vej, men jeg synes det har været det hele værd!