Sommerbuk


Vild med sommerbuk


I midten af maj går bukkejagten ind og frem til midt i juli – nok lidt før, siger vores erfaring os, kan du planlægge menu med sommerbuk.


Jagtsæsonen på sommerbuk er 16. maj - 15. juli. I Danmark har vi forholdsmæssigt en så stor rådyrbestand, at vi også nedlægger dem om sommeren. Årligt bliver der skudt omkring 100.000 rådyr, men omkring samme antal kommer til verden hvert år, så en art regulering må der altså til.


Hvorom alting er, så er det om at komme til fadet, for vildt bliver ikke meget bedre end dette.


Hos os kan du få ryg, kølle, bov og andre udskæringer. Det meste fås i sæsonen i friske udskæringer og ellers er der altid frosne udskæringer at supplere med.


Hvis vi nu har totalt udsolgt eller ikke har fået de mængder vi er blevet stillet i udsigt, for vildt er jo altid med forbehold for tilgang, kan du også supplere med frisk rådyr fra EU – og det er altså heller ikke dårligt.


Skal du have dansk sommerbuk på menuen, anbefaler vi dig at lægge dig fast på de mængder du skal bruge, for med sommerbuk er det nu engang sådan, at jægernes held afgør de mængder, der er til rådighed. Vi vil gerne servicere dig bedst muligt og det gør vi altså ved at kende dine behov.



Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.