Salame Toro chianino

Salame Toro chianino


Varenummer: 7403601 STK
Salami Toro Chianino er en mager salami lavet på svinekød tilsat oksekød af Chianinokvæg og krydret med hele peberkorn. Kødet er håndskåret og finthakket, og pølsen har en god, dyb kødsmag. Falorni producerer deres salamier i et nyindrettet pølsemageri i udkanten af den lille by Greve i Chianti, men fremstillingsprincipperne er de samme, som de har været de sidste 300 år: Omhyggelig udvælgelse af kødet, krydring ud fra hemmelige, nedarvede opskrifter og endelig den vigtige modning og tørring ved forskellige temperaturer og fugtighedsgrader i over en måned, så den karakteristiske skimmelsvamp uden på pølsen udvikler sig helt rigtigt. Skimmelsvampen er vigtig, fordi den er med til at modne og konservere pølserne. Jo mere moden salamien er, jo fastere bliver den.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 bk/krt
Pakkestr300 gr/stk - 5 stk/bk
Opr. landItalien
PakningUINDPK
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.