Produktnyheder engros til detail- og foodservice

Kalu åbner to madsteder på Smukfest ved Stjernescenen

Endnu en god grund til at tage på årets smukkeste festival. Kalu har på årets Smukfest i Skanderborg 8.-12. august hele to steder du kan gå hen, når sulten melder sig. 
Restaurant Kalunarisk slår dørene op onsdag den 8. august kl. 14.00 og forkæler dig med charcuteri, ost, caviar og specialiteter. 
Er du mere til flûtes med pulled and så kom hen til Kalus madbod, Guldanden, hvor du kan købe de skønneste andebaguettes. Find restaurant Kalunarisk ved Stjernescenen lige mellem S’vinbar og Reebar og find Guldanden overfor restaurant Kalunarisk.

Følg restaurant Kalunarisk på Instagram og se fotos og nyheder før og under festivalen. 

Sortfodsgris pata negra i detailpakker


Sortfodsgrisen fås i sort bakke med sleeve i udskæringerne kotelet, filet, nakkefilet og mørbrad.


De iberiske sortfodsgrise er enestående på grund af deres sorte skind og de karakteristiske sorte hove. De lever i Extremadura i den vestlige del af Spanien mellem Madrid og Portugal og har adgang til det fri, størstedelen af deres liv. Kødet fra den iberiske gris har en høj kvalitet og en intens smag. Kødet er meget mørt og mørkere i farven end almindeligt grisekød.Nyheder fra Falorni

For at fuldende vores sortiment af de lækre tørrede pølser fra italienske Falorni, der ligger i Greve i Chianti, har vi taget 3 pølser mere ind i vores sortiment.

Vælg mellem mini Salame Cinghiale med en god smag af vildsvinekød, Salame Nobile, en elegant salame fra de beste udskæringer af grisen og sidste men ikke mindst for trøffelelskerne: Salame Tartufo med hele sommertrøffelstykker.Trøffelsmør og -creme er for alle, ikke kun for trøffel-connaisseurs.

Trøffelsmørret fra italienske Urbani Tartufi findes i to varianter. Smørret er lavet af koncentreret smør, pecorino, og enten hvide (Tuber magnatum Pico) eller sorte trøffelbrud (Tuber aestivum Vitt.). Smørret er hvidt, cremet og med en karakteristisk smag af hvid eller sommertrøffel. Trøffelsmørret kan erstatte traditionelt smør i de retter, hvor smagen og teksturen af hvid trøffel understreger retternes særpræg. Prøv trøffelsmørret sammen med pasta, grillet kød og fisk, i burgeren eller til tapas eller bare helt enkelt, på ristet brød.

Sidste nyhed er hvid trøffelcreme (Tuber magnatum Pico). Cremen er lavet af komælk, hvide trøffelbrud, solsikkeolie og Grana Padana DOP. Der er en delikat balance mellem trøffel og ost, og den cremede, hvide konsistens smager fortrinligt med pasta, ris og en god steg, men prøv også trøffelcremen smurt på bruschetta eller i sandwich.

Irsk Angus oksekød
De irske Angus køer nyder godt af Irlands tempererede klima, landskabets frodighed og uspolerede natur samt en lang sæson med frisk grønt græs. Køerne går under åben himmel det meste af året og udelivet på de grønne marker med masser af saftigt græs sætter sit tydelige præg på kødet som er saftigt, velsmagende og meget mørt.
Irske ABP Food Group der ligger i Rathkeale i det sydvestlige Irland er en virksomhed der aldrig går på kompromis med kvaliteten. ABP arbejder med et netværk af 35.000 farmere og lokale slagterier der minimerer transporten mellem farmer og slagteri.Derved sikrer ABP at både kvalitet og sporbarhed altid er i orden.Hver tirsdag er der friskhakket lammekød på lager.

Det friskhakkede kød bliver produceret af irsk småkød, max. fedtprocent 20.

Hakkekødet kan bestilles i 0,5 og 2,5 kg. pakker.

Ved større mængder anbefaler vi, at du bestiller senest torsdag kl. 10 ugen før, så vi kan levere de rette mængder fra tirsdag ugen efter.

Senere på året vil vi også kunne hakke andre typer kød.Bestil 0,5 kg/pk

Bestil 2,5 kg/pk

Jordbær- og hindbærpuré uden sukker


To af de mest klassiske frugtpuréer, jordbær og hindbær, fra Les Vergers Boiron bliver nu produceret UDEN sukker. Det er altså 100 % ren puré af jordbær eller hindbær.

Der tilsættes ikke smagsforstærkere, farvestoffer eller kunstige konserveringsmidler. Flashpasteuriseringens høje temperaturer og hurtige nedkøling bevarer puréernes naturlige
farve, duft og smag i modsætning til almindelig pasteurisering.

Fra mandag i uge 15 kan du bestille 1 kg. jordbærpuré, 1 kg. hindbærpuré eller 10 kg. hindbærpuré uden sukker.

Økologisk fjerkræ

 

Så er der godt nyt for alle, der kan lide økologi - frost og skarpe priser.

4 nye produkter, alle uindpakkede, så der skal bestilles i hele kasser.

Varenr. 1002021. Økologisk kylling
1,2-1,8 kg/stk - 8 stk/krt

Varenr. 1208821 Økologiske kyllingelår
200 gr/stk - 25 stk/krt

Varenr. 1024121 Økologiske kyllingeoverlår
130-160 gr/stk - 5 kg/krt

Varenr. 1029121 Økologiske kyllingeunderlår
100-130 gr/stk - 5 kg/krt

Kogt italiensk skinke fra Chianti Salumi

 


I den skiveskårne serie fra Chianti Salumi er der fennikelsalami, salami Milano Ambrosiano, bresaola, pancetta, lufttørret skinke og nu også kogt skinke i skiver.

Skinken er lavet af italienske svin, har en delikat smag, er lav på fedtindhold og lige til at gå til.


BestilKoldpresset olivenolie Arbequina m/røg fra olivensten

 


Nyhed fra spanske O-Med! Koldpresset Arbequina olivenolie tilsat den allerførste røg fra Arbequina olivensten. Resultatet er en harmonisk extra jomfruolivenolie med sødlige noter.

Brug olien med røg over alt fra kød, fjerkræ til grillede grønsager og sprødt brød.

O-Med er en familieejet virksomhed med flere prisvindende olier i sortiment, der ejer sin egen olivenlund og mølle på Sierra Nevadas skrænter i Andalusien.


BestilInsekter i Irma fra 10. marts

Fra 10. marts 2017 sætter Irma gang i en forsøgsordning med salg af insekter i butikkerne på Østerport, i Rødovre og Hillerød.I frysedisken vil du kunne finde græshopper, melorme, Buffalo orme og voksmøllarver.Insekterne skal tilberedes og du kan finde inspiration her eller på Bugladys blog.Lav lækre snacks eller hold kødfri dag!

Insectivore

 

Insectivore - kogebog om insekter af Rasmus Leck Fischer og Flemming Gernyx, selvstændig fotograf og skildrer med stor dedikation emner som mad, produkter, portrætter, sport og rejser. Rasmus er uddannet kok med en fortid på Søllerød Kro, Dragsholm Slot og restauranter i Frankrig og Spanien. I dag er han køkkenchef i Atelier 1B (private dining) under Gastronomisk Innovation.

Det er vigtigt at komme i gang på en god måde, og i denne bog kommer der en masse sjove opskrifter på sprøde snacks og spændende retter, som kan pifte festmenuerne op og vænne dine gæster til tanken om seksbenet mad. Læs mere

 

 


Olivenolie med yuzu

Extra jomfruolivenolie fra Arbequina oliven tilsat aroma fra yuzu frugtens skal. Yuzu frugten er en asiatisk citrusfrugt der har noter af lime og mandarin. Olien er velafbalanceret, frisk, aromatisk og utrolig delikat og kan bruges i al slags madlavning i både det søde og det salte køkken.

Olien kommer fra O-Med som er en familieejet virksomhed og den lykkelige ejer af en smuk olivenlund på Sierra Nevadas skrænter i Andalusien. Familien har gennem mange generationer høstet oliven fra deres egne oliventræer og da Juan de Dios Garcia Molina købte en mølle, gik hans drøm om selv at koldpresse de nyhøstede oliven endelig i opfyldelse. Lige siden har familien udelukkende fokuseret på den udsøgte kvalitet af koldpressede olier.
Tørrede minipølser "grélots" i 80 eller 500 gr. poser


Fra franske Sacor kan du få fire velsmagende varianter af de små tørrede minipølser eller ’grélots’ – bjælder som de hedder på fransk. Pølserne er ideelle som en lille appetitvækker i baren, på tapasbordet eller som ”bland-selv-snack” i delikatessedisken.

Sacor blev grundlagt i 1962 i hjertet af det franske departement Aveyron og har en charcuterilinje, Bastides Salaisons, der har som formål at lave produkter der er lavet på opskrifter og traditioner fra regionen – og med et krav om fuld sporbarhed i produktionen, således at fødevaresikkerheden er i top.

Naturel: Afbalanceret og mild i smagen.


Valnød: Delikat smag af nødder som går utrolig godt sammen med den tørrede pølse

Chorizo: En pølse med masser af smag, krydret uden at være stærk

Roquefort: Pølsens milde smag hamornerer fint med den karakteristiske smag af Roquefort


Stor, større, Gordal

Gordal oliven er kæmpe store grønne spanske oliven der er utrolig kødfulde og saftige. Gordal har ligget i vand tilsat salt og urter og er meget velsmagende. Gordal kan spises som de er, som tapas eller før maden til et glas vin, men de kan også udstenes og fyldes med mandler, hvidløg, peberfrugt, ansjoser m.m.

Olmeda Orígenes med Jesús Pelaez i spidsen er Kalus gode samarbejdspartner gennem mange år. Med Jesús har vi fundet fantastiske skinker, pølser, olivenolie og specialiteter. Prøv f.eks. også de lækre marcona mandler, den aromatiske sherryeddike eller de skønne mini stegechorizo fra Kalus store udvalg af produkter fra Olmeda Orígenes.
Farseret perlehønebryst med syltet appelsin og abrikos

Perlehønebryst med fars af kalkunkød, abrikos, sveske, appelsin og krydderier.

Det lyder godt - og vi kan sige, at ja, det ER godt!

Prøv de farserede produkter fra franske Cailles Robin. Hvert produkt er ’individually quickly frozen’ (IQF) og kan derfor bruges rå direkte fra fryseren i det antal man har behov for.

Kom dem på en bageplade – uden salt og peber – og steg dem i ovnen. Voilà, 25-35 min.* senere eller når kødsaften er gennemsigtig kan du anrette et skønt stykke fjerkræ med masser af smag, saft og kraft.


BestilFarseret kyllingeoverlår med kastanje og svampe

Da Kalus indkøbere og sælgere smagte denne delikate nyhed før sommerferien, kunne de ikke få hænderne ned. Kyllingekødet var mørt med en perfekt balance mellem kastanjer, svampe og krydderier i farsen.

De franske farserede produkter fra Cailles Robin er individuelt hurtigt frosset og kan købes i kasser à 20 stk. Tø det antal op, der skal bruges, kom dem i ovnen ved 200 C° og ca. 20-25 min. senere, er de klar til at servering. Se de klassiske farserede produkter

Slut oktober kommer der endnu en farseret nyhed: perlehønebryst med appelin, abrikos og sveske.

Farseret kyllingeoverlår med kastanje og trompetsvampe kan bestilles fra den 26. september.

Økologisk smagfuld salsa

Italien har en stor plads i vores hjerte og det afspejler sig i vores sortiment med en bred vifte af charcuteri, aromatiske trøfler, gyldne olivenolier og ikke mindst forskellige smagfulde salsaer i form af pesto, crema og sugo. Sidste skud på stammen er fire delikate økologiske salsa varianter. De fire salsaer er fra vores leverandør Cara Cucina som har deres eget økologiske brand, La Macina Ligure.

Økologisk sugo alle olive
Denne tomatsugo er tilsat løg og kapers, hvilket giver den en karakteristisk smag.

Økologisk pesto alla Genovese
Frisk basilikum, cashewnødder, pinjekerner og olivenolie giver denne pesto en rund og aromatisk smag.

Økologisk crema di olive
Ren smag af 70% oliven, extra jomfruolivenolie og salt. Intet andet.

Økologisk bruschetta alle olive
Tomater, oliven og olivenolie gør denne salsa perfekt il at smøre på en bruschetta til en forret.

Sugo alle olive Taggiasche

Fra italienske Cara Cucina har vi i mange år nydt deres fantastiske små sorte riviera oliven og deres delikate pesto alla Genovese.

Nu er duoen blevet til en trio med den nye Sugo med Taggiasche oliven.

Sugoen er utrolig smagfuld og indeholder blot fire ingredienser: Solmodne tomater, taggiasche oliven, olivenolie og havsalt.

Nyd sugoen sammen med alle slags pasta, bruschetta, rødt kød eller kylling.


Log ind og bestil
Økologisk kyllingerilettes
120 gr/gl

Smagfuld rillettes lavet på 97 % økologisk kyllingekød, der blander sig med fine nuancer af løg og hvidløg, salt og peber. Stil rillettes i køleskabet 6 timer inden servering og nyd den sammen med en let salat eller som tapas. Serveres kølig men ikke iskold.


Ingen allergener


Økologisk anderillettes
120 gr/gl


Delikat rillettes lavet på 98 % økologisk andekød, salt og peber. Mør og lækker rillettes velegnet som aperitif på små toastbrød eller som forret med godt landbrød og cornichoner til. Stil patéen i køleskabet 6 timer inden servering. Serveres kølig men ikke iskold.
Ingen allergener


Marcona mandler


Marcona mandler er ren gourmet og lovprises for sin bløde, søde og delikate konsistens og næsten smøragtige smag, der skyldes frugtens høje olie og fugtighedsindhold. Marcona er frugten af mandeltræet Prunus amyggdalus Basch. Marcona mandlen er en anelse kortere end den traditionelle mandel.


Brug Marcona mandler i salater, sammen med ost og frugt og ikke mindst i desserter. Spanierne bruger mandlerne i tapas og i godbidder som turrón, traditionel nougatslik.


Smagen og den bløde, delikate konsistens af disse gourmetmandler er dog en fantastisk snack i sig selv.


Bestil usaltede mandler og saltede mandlerCarreraStor, mager grofthakket pølse produceret af kød fra italienske parmasvin tilsat hvidvin og sort peber.

Mild og aromatisk smag. Fedtprocent 15.

Varenr. 7452301

Vægt: 3,5 kg/stk, 2 stk/krt


NdujaNduja er en utrolig velsmagende blød, krydret, stærk pølse der skal smøres på brødet. Pølsen er en specialitet fra Calabria og navnet Nduja kommer fra det franske ”andouille”, som betyder pølse. Nduja er produceret på svinekød tilsat lidt salt og masser af chili. Suveræn til bruschetta og i pastaretter.

Varenr. 400 gr/stk, 4 stk/krt

Vægt: 7452201

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.