Produktnyheder m.m. til engros, detail- og foodservice

Julefugle 2019

Gås eller and til jul ? Eller måske kalkun? Konventionel, friland eller øko ? Åh ja, der er mange valg, når det gælder julemenuen. Lad os hjælpe dig med at finde rundt i de mange forskellige julefugle. Se alt julefjerkræ her og ring 33 24 12 22, hvis du har spørgsmål.  

Nytårsaften 2019

Årets sidste dag må godt være en aften hvor man reflekterer over året der gik, gerne over et glas vin og noget rigtig lækker mad. Du får her nogle gode bud på ingredienserne til middagen på årets sidste dag.  

NYHED I KALU: Økologiske Ellevang-gris


Så er der spændende nyt i Kalus sortiment: Økologisk gris fra Falster med frihed og dyrevelfærd i højsædet.



Frihed og dyrevelfærd har været et omdrejningspunkt for tankerne bag det lille økologiske landbrug på gården Ellevang på Falster. Bag gården og Ellevang-grisen står de to unge landmænd Stine Rewers Piil og Troels Piil, som ihærdigt passer og plejer de gryntende, glade, guffende grise. Grisene er ude hele året eller rettere når de gider, for de har små huse og tør halm, de kan vælte sig i, når de vil i læ eller skygge. Grisen er en blanding af Yorkshire, dansk landrace og Duroc og du kan købe dem hos Kalu nu. 
Læs meget mere om de økologiske Ellevang-grise her.
Grisene fås halve og i forskellige udskæringer.

Øko ketchup fra Curtice Brothers har fået en søster

Den økologiske ketchup med 70% ægte toskanske tomater har fået en søster i form af en økologisk mayonnaise. Den fås pt. kun i det lille 70 g glas til roomservice og bordservering og passer så godt samen med ketchuppen. Mayonnaisen har den perfekte balance mellem fedme og syre og er fantastisk i sandwich, burgere og til ovnfritter. 

NYHED: Danske frilandssnegle og snegleæg

Ditte havde længe haft en drøm om at mærke naturen og årstiderne i stedet for at tilbringe hele dagen på et kontor. 
En dag så hendes mand et dokumentarprogram om en engelsk kvinde, Sophie, der havde en sneglefarm og Ditte var solgt. Hun tog til England og besøgte Sophie og skiftede derefter sit 9-17 job ud med et halvtidsjob, hævede sin pension for at starte en sneglefarm. Det var hårdt arbejde hver weekend, men i foråret 2017 kunne de sætte de første snegle ud på farmen. Plettet voldsnegl er lidt mindre end en vinbjergsnegl og en udsøgt spisesnegl. De danske frilandssnegle er friskhøstede og møre med en fin smag. Sneglene lever det gode liv på den grønne farm, hvor de kan spise masser af vinterraps suppleret med en melblanding fra Frankrig der er tilsat vitaminer og mineraler. I september/oktober høstes alle sneglene.
Du kan få de danske frilandssnegle sous-vide kogte eller blancherede. Se her. Du kan også købe snegleæg.


Kontakt Kalu på 33 24 12 22 for salg.


Til den eksklusive burger eller bøf: Trøffelmayo og trøffel bbq sauce

Italienske Urbani Tartufi ligger i smukke Umbrien og er vores trofaste leverandør af alt med trøfler: De friske, de syltede, salsa, olier, carpaccio, mel og meget mere. Nu tester vi sidste skud på stammen som er en velsmagende og uundværlig duo, når du skal have en god bøf eller en fantastisk burger - eller bare lidt gode ovnkartofler. Ring 33 24 12 22 for salg.
Trøffelmayo 90 g/glas
En virkelig god mayo med den helt rigtige smag og det helt rigtige aromatiske strejf af sommertrøffel. Indeholder bl.a. planteolie, frilandsæggeblommer, sommertrøffel, sennep og krydderier.
Trøffelbarbeque 90 g/glas
God smag og god syre afrundet med smagen af sommertrøffel. Indeholder bl.a. aceto balsamico, sommetrøffel og extra jomfruolivenolie.


Økologisk ketchup med 77% toscanske tomater

Det her er smagen af ketchup

På burgeren, til ovnfritter til brunchen på en god hot dog.... Ketchup er uundværlig, og hvorfor ikke bruge den bedste af slagsen dvs. en velsmagende økologisk tomatketchup, der rent faktisk smager af tomat. 
Denne ketchup indeholder 77% toscanske, økologiske tomater - ikke fra pure eller koncentrat - æble, krydderier, atlanterhavssalt og en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
’Vores projekt begyndte med det mest basale spørgsmål, hvad er ketchup? Wikipedia gav os en kort beskrivelse af terminologien og et lille foto af en ketchup reklame fra Curtice Brothers i 1868. Uden rigtig at have nogen egentlig hensigt fulgte vi denne nostalgiske reference og fandt ud af at dette brand med et strejf af romantik var blevet opgivet. Vi besluttede at fortsætte historien og blev til de nye Curtice Brothers. Vores ketchup er håndlavet. Vi bruger økologiske, italienske tomater – La Dolce Vita på flaske.’ 
Kun to ting tæller i livet: Kærlighed og mad 




    Spændende fødevarer fra hele verden

    Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

    I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

    Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

    Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.