Produktnyheder m.m. til engros, detail- og foodservice
Sous vide 2.0
Sous vide 2.0 er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.
Sous vide 2.0 inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.
Savner du inspiration til, hvordan du kan sous vide andelår og andebryst? Så kan du se med her, når Karsten Tanggaard gør det nemt for dig selv at prøve.
NYHED I KALU: Økologiske Ellevang-gris
Så er der spændende nyt i Kalus sortiment: Økologisk gris fra Falster med frihed og dyrevelfærd i højsædet.
Læs meget mere om de økologiske Ellevang-grise her.
Grisene fås halve og i forskellige udskæringer.
Øko ketchup fra Curtice Brothers har fået en søster
NYHED: Danske frilandssnegle og snegleæg
Ditte havde længe haft en drøm om at mærke naturen og årstiderne i stedet for at tilbringe hele dagen på et kontor.
En dag så hendes mand et dokumentarprogram om en engelsk kvinde, Sophie, der havde en sneglefarm og Ditte var solgt. Hun tog til England og besøgte Sophie og skiftede derefter sit 9-17 job ud med et halvtidsjob, hævede sin pension for at starte en sneglefarm. Det var hårdt arbejde hver weekend, men i foråret 2017 kunne de sætte de første snegle ud på farmen. Plettet voldsnegl er lidt mindre end en vinbjergsnegl og en udsøgt spisesnegl. De danske frilandssnegle er friskhøstede og møre med en fin smag. Sneglene lever det gode liv på den grønne farm, hvor de kan spise masser af vinterraps suppleret med en melblanding fra Frankrig der er tilsat vitaminer og mineraler. I september/oktober høstes alle sneglene.
Du kan få de danske frilandssnegle sous-vide kogte eller blancherede. Se her. Du kan også købe snegleæg.
Kontakt Kalu på 33 24 12 22 for salg.
Økologisk ketchup med 77% toscanske tomater
Det her er smagen af ketchup
På burgeren, til ovnfritter til brunchen på en god hot dog.... Ketchup er uundværlig, og hvorfor ikke bruge den bedste af slagsen dvs. en velsmagende økologisk tomatketchup, der rent faktisk smager af tomat. Denne ketchup indeholder 77% toscanske, økologiske tomater - ikke fra pure eller koncentrat - æble, krydderier, atlanterhavssalt og en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
’Vores projekt begyndte med det mest basale spørgsmål, hvad er ketchup? Wikipedia gav os en kort beskrivelse af terminologien og et lille foto af en ketchup reklame fra Curtice Brothers i 1868. Uden rigtig at have nogen egentlig hensigt fulgte vi denne nostalgiske reference og fandt ud af at dette brand med et strejf af romantik var blevet opgivet. Vi besluttede at fortsætte historien og blev til de nye Curtice Brothers. Vores ketchup er håndlavet. Vi bruger økologiske, italienske tomater – La Dolce Vita på flaske.’
Kun to ting tæller i livet: Kærlighed og mad