Natur og Respekt kyllinger

 Vi får disse velsmagende Natur & Respekt frilandskyllinger hjem mandag, onsdag og fredag.

Bestiller du i større mængder, anbefaler vi dig at bestille 3 hverdage før kyllingerne lander i Kalu og er klar til at blive leveret hos dig.Dyrevelfærd og kvalitet for alle


Natur & Respekt er en ny fransk frilandskylling i Kalus sortiment. Natur & Respekt-kyllingerne er en krydsning mellem en langsomtvoksende fransk label rouge-kylling og en konventionel, hurtigt voksende kylling. Det giver en saftig, kødfuld fugl med en sund muskulatur til en overkommelig pris.

Navnet Natur & Respekt dækker over:

Naturlige omgivelser
Frilandskyllingerne har adgang til store græsarealer, hvor de kan udfolde deres naturlige flok- og fødesøgningsadfærd. Når kyllingerne kan bevæge sig frit, får de sunde, stærke ben. Frilandskyllinger er også mindre udsatte for smitsomme sygdomme

Respekt for dyrene
Frilandskyllingerne har et værdigt liv med god plads omkring sig både inde og ude. Kyllingerne lever minimum 56 dage. De første 28 dage går kyllingerne i rummelige, rene stalde, for at de kan få tilstrækkelig fjerdragt til at kunne klare sig udendørs. De næste minimum 28 dage går kyllingerne udenfor med god plads omkring sig.

Respekt for forbrugeren
Forbrugeren får et velsmagende kvalitetsprodukt med fuld sporbarhed, et produkt man kan tilberede med god samvittighed, og som den almindelige forbruger har råd til. Natur & Respekt-kyllingerne er dyrevelfærd og kvalitet for alle!

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.