Kunder

Kalus kunder er at finde blandt Danmarks bedste restauranter, cafeer og kantiner, grossister, supermarkeder, slagtere, delikatesseforretninger, specialkøbmænd og cateringgrossister.

Som privatkunde kan du orientere dig her og finde ud af hvilke detailforretninger, der har varer i sortiment fra Kalu. Finder du en vare, du skal bruge på kalu.dk, kan du evt. bede supermarkedet eller delikatesseforretningen om at tage varen hjem til dig. Alternativt kan du skrive en mail til os på kalu@kalu.dk eller ringe til os på 33 24 12 22 og forhøre dig om, hvilken butik i dit nærområde, du skal tage fat i for at bestille varen. En sidste mulighed er også at bestille varen direkte hos os og selv afhente bestillingen i vores salgs- og ekspeditionsafdeling i Slagtehusgade 18, 1711 København V.


Hvis du er erhvervskunde hos Kalu og gerne vil have, at vi skal linke til din virksomhed, så skriv til os på kalu@kalu.dk.

AarstiderneAB CateringBC Catering
Coop Danmark
Irma

 


Nemlig.comSkagenfood.dkMad med mereSallingMeny


Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.