Messer og events efterår 2019

Hørkrams høstmesse i Bella Center 4.-5. september


Mød Kalu og Pedrazzoli på Hørkrams høstmese og smag bl.a. på økologisk italiensk charcuteri 


Boiron masterclass i Food Studio 9. september


Kalu og Condi inviterer dig til et kursus i desserter ved dessertkok Casper Sundin. Kurset har en høj faglighed og du får masser af tips og tricks til brug af Boirons frugpuréer i det professionelle køkken både i hverdagen og ved festlige lejligheder. 


Tilmeld dig på kalu@kalu.dk




Denne side opdateres løbende med flere kurser og events.


 



 

 



Tilknyttet fil: File icon (1 MB)

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.