Kalu på messe 2019

Sirah messe/Bocuse d’Or i Lyon 26.-30. januar
Kalu besøger messen med 3 personer fra vores indkøbsafdeling tirsdag-onsdag 29.-30. januar.
Hørkrams forårsmesse 30.-31. januar i Messe C i Fredericia
Mød Kalu på stand nr. 94. Kom og smag på charcuteri, langtidsstegt Vibygårdlam og specialiteter. Benny Juul fra Kalu tager imod dig sammen med Frank Hansen fra Vibygårdlam. Læs mere om messen her.
Cateringmesse nord 27. februar i Ålborg
Benny Juul fra Kalu tager imod dig sammen med Frank Hansen fra Vibygårdlam. Smag på langtidsstegt Vibygårdlam, charcuteri og specialiteter. Hold øje med stand nr. her på siden.
Irma Mad & Glæde messe 2.-3. marts i Forum
Kalu glæder sig til at tage imod dig på stand nr. 74. Kom og smag på lammesliders, franske og spanske oste og økologisk italiensk salami og charcuteri.
Cateringgrossisten Odense 12. marts
Benny Juul, disker op med lækkerier på messen i Odense sammen med Nils fra Deli Ostrich som er vores leverandør af frisk sortfodsgris og eksotisk vildt. Hold øje med stand nr. her på siden.
Cateringmesse midt i Herning 3. april 
Info følger 
Kalu middelhavsevent i maj måned 
Info følger 
Smukfest 7.-11. august
Info følger 


 



 

 



Tilknyttet fil: File icon (1 MB)

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.