Coppini dressing

Varenr.: 7630003 – 500 ml/fl

Oliven- og citrondressing

Denne citronolie bliver fremstillet ved at olivenolie og citron presses simultant. Herved får man en citronolie, der har en flot balance mellem fedme og syrlighed. Eftersmagen er som at dufte til solmodne citroner fra Sicilien. Brug olien sammen med f.eks. skaldyr, rødt kød, artiskokker, en salat med Parmigiano Reggiano, chokolade og flødeis.

Bestil

Varenr.: 7630103 – 250 ml/fl

Oliven- og mandarindressing

Denne mandarinolie bliver fremstillet ved at olivenolie og Marzuddu mandariner presses simultant. Sødmen fra mandarinerne spiller rigtig fint sammen med olivenolien. Olien kan bruges sammen med rejer, spaghetti, fennikel, mango og krabbekød, svinemørbrad med portvinssauce og ricottabaserede desserter og kager.

Bestil

Varenr.: 7630203 – 250 ml/fl

Oliven- og hvidløgsdressing

Denne hvidløgsolie bliver fremstillet ved at olivenolie og hvidløg presses simultant. Der er smæk på smagen uden at hvidløget overdøver olivenoliens noter af græs og solmodne tomater. Hvidløgsolien skal bruges i simreretter, på grillet kød og fisk, bruschetta og stegte kartofler.

Bestil

Varenr.: 7630303 – 250 ml/fl

Dressing med oliven, rød og grøn peberfrugt

Denne olie bliver fremstillet ved at olivenolie og røde og grønne peberfrugter presses simultant. Der er en delikat smag af chili og olien er fornem at bruge på grønsager, i pasta, supper, pizza og chokoladedesserter.

Bestil

Læs om leverandøren

Læs om leverandøren


Coppini Arte Olearia


I de første år efter 2. Verdenskrig satte Americo Coppini og hans kone Anita Orsi sig for at bringe produktionen af extra jomfruolivenolie tilbage til den kendte fødevareregion Parma i Italien.


At sælge olivenolie var et sandt kald for Americo der var vant til at cykle rundt med olivenolieprøver. Hans mission var at lære folk om den rigtige extra jomfruolivenolie ved at lade folk smage – og derved fik han tilnavnet ”Olivenolie-missionæren”.


Siden 26. marts 1946 har familien Coppini produceret og solgt extra jomfruolivenolie af høj kvalitet. Americos søn, Ernesto, overtog tøjlerne i en ung alder og begyndte at rejse gennem Italien og Europa for at skabe opmærksomhed omkring extra jomfruolivenoliens kultur. Ernesto har entrepreneurånd og samme entusiasme går igen hos hans sønner, Paolo, Matteo, Francesco og Pierluigi. I dag er Coppini Arte Oleria et flagskib blandt køkkenchefer og fødevareindustri verden over.


I 2015 blev Coppini Arte Oleria official partner ved Den italienske Pavillon til Expo Milano 2015 med ansvar for at repræsentere italiensk olivenolie og oliventræet i udstillingsområdet ’Land of Olive Oil and the Olive Tree”.


Coppini Arte Olerias produkter har i mere end 25 år været underlagt strenge krav til sporbarhed. I 2013 overgik produktionen til at være en ”grøn” virksomhed med bæredygtig produktion. Denne indsats gøres som en del af 20-20-20 EU projektet, der har som mål at der skal være en 20 % stigning i vedvarende energi fra 2010 og et 20 % fald i udledning af drivhusgasser sammenlignet med 1990-niveau. Salg og logistik sker fortsat i Parma området. Produktionen foregår i dag Abruzzo, Apulien og Sicilien.