Assorteret spansk ostekasse 4 kg. fra Olmeda Orígenes

Kalu har arbejdet tæt sammen med Jesús Pelaez gennem mere end 15 år. Det er sammen med ham vi i Spanien har fundet fantastiske skinker, smagfulde chorizos og vidunderlige olivenolier. Nu har Jesús valgt at udvide sit sortiment indenfor de bedste spanske specialiteter og råvarer og har nu en række spændende produkter under et fælles navn som han har lagt hele sin sjæl i: Olmeda Orígenes. Olmeda er Jesús familie og barndoms by. Navnet Olmeda Orígenes er en nostalgisk reference til barndommens tabte smag af gode råvarer og dejlige familiemiddage – en smag han med denne serie af gode spanske produkter har søgt at genskabe. Blandt Spaniens mange gode og velsmagende oste har vi udvalgt 8 forskellige til vores sortiment. Vi har samlet 4 af dem i en ostekasse.

Tetilla

0,8 kg/stk

Pasteuriseret komælksost fra Galicien.

Blød, mild og cremet i smagen.

Lagring: 7 dage.

Mini Manchego

1,2 kg/stk

Råmælksfåreost fra Castilla La Mancha.

Osten dufter af tørret frugt og smager af f øde med et strejf af syre.

Lagring: 4-5 mdr.

Idiazabal

1 kg/stk

Råmælksfåreost fra Navarra/Pyrenæerne.

Osten har en karakteristisk smag med et strejf af frisk halm.
Lagring: 5 mdr.

½ Tre mælks ost

1,5 kg/stk

Pasteuriseret mælk af ko-, fåre- og gedemælk fra Castilla Léon.

Osten har en cremet og kraftig smag.

Lagring: 3 mdr.

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.