Ansjoser, Olmeda

Næringsindhold pr. 100 g
De oliemarinerede ansjosfileter fra Olmeda Orígenes konserveres efter århundredgamle traditionelle metoder. Efter fangst udvælges og renses fiskene omhyggeligt, hvorefter de håndfileteres, saltes og konserveres i olivenolie. Ansjoserne bliver fanget i det Cantabriske Hav på Spaniens nordkyst - en region som er verdenskendt for at producere verdens bedste ansjoser. De fiskes efter de højeste standarder med respekt for havmiljøet. Resultatet er et fantastisk produkt. Fileterne er kødfulde og den pikante salte smag er særdeles velegnet til at give pasta- og gryderetter en umamismag. Ansjoserne er
Varenummer:9810303 STK
DKK 57,89 pr. stk
Specifikationer
Colli
50 ds/krt
Pakkestr
50 gr/ds
Opr. land
Spanien
Pakning
ANDET
Opbevaring
KØL
Næringsindhold pr. 100 g

Ingredienser Ansjoser "Engraulis Encrasicolus", olivenolie og salt
Energi192 Kilokalorier / 803 Kilojoule
Fedt10 Gram
Heraf mættede fedtsyrer2,8 Gram
Kulhydrater2 Gram
Heraf sukkerarter1 Gram
Protein20,6 Gram
Salt10 Gram