Ansjoser Olmeda

Ansjoser Olmeda


Varenummer: 9810303 STK
De oliemarinerede ansjosfileter fra Olmeda Orígenes er gode som en lille hors d’oeuvre med godt brød til eller som smagsrigt pynt på andre tapas. De små ansjosfileter er rødlige i farven med saftigt kød og en fin, salt smag. Ansjosfileterne i olivenolie er et fast indslag i det spanske køkken. De lækre, små ansjoser bliver fanget med traditionelle metoder i det Cantabriske Hav på Spaniens nordkyst. Ansjoserne bliver håndfileteret, saltet let og konserveret i olivenolie, før de bliver guflet af glade tapasgæster og får følgeskab af et glas kølig Rioja eller en frisk øl. Servér de salte ansjosfileter som en snack sammen med en bid brød og et glas vin eller øl. De er også lækre som pynt på andre tapas og giver skøn umamismag til gryderetter.
Vis mere
Vis mindre
Colli50 ds/krt
Pakkestr50 gr/ds
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.