Åbningstider hos Kalu | Se hvornår du kan hente din bestilling i Slagtehusgade 18Ændrede telefon- og åbningstider ifm. CoronaMandag – fredag kl. 6.00-12.00


Lørdag - lukket  

 


Normale åbningstiderMandag – torsdag kl. 6.00-15.00


Fredag kl. 6.00-14.00


Lørdag kl. 5.30-8.00 

 

Er porten i Slagtehusgade 18A låst, skal du ringe på klokken rundt om hjørnet i nr. 18B.

Bestillinger der ikke bliver afhentet på den aftalte dag, vil blive annulleret.Erhvervskunder

Ønsker du at lægge en bestilling, bedes du bestille i webshoppen. Har du ikke fået et login, beder vi dig maile din bestilling og ønske om login til shoppen til kaluorder@kalu.dk.Privatkunder

Vi anbefaler dig at se på produkterne på hjemmesiden og bestille i forvejen på 33241222, kaluorder@kalu.dk eller via chatten. Har du ikke mulighed for at hente din bestilling i vores ekspedition, kan vi henvise til en af vores erhvervskunder, der kan hjælpe dig med bestilling af varen.

Frostvarer beder vi dig bestille inden kl. 8 om morgenen. Vi behandler skriftlige henvendelser inden for 24 timer på alle hverdage.

Vareindlevering eller -afhentning: Slagtehusgade 18A, 1715 København V.

Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.