Charcuteri fra Villani Salumi



Villani - italiensk kvalitetscharcuteri

 

Familien Villani begyndte i 1880’erne at producere charcuteri i deres slagterbutik. Som årene gik, udviklede firmaet sig og i dag har familien Villani 5 skinke- og pølsevirksomheder beliggende rundt omkring i Italien.


Friske kvalitetsråvarer, gode håndværkstraditioner kombineret med moderne teknologi og tophygiejne er nogle af nøgleordene bag Villani’s mangeårige succes.

Det meste af italiensk svinekød bruges til charcuteriproduktion. I Italien har man tradition for at tørre kødprodukter mens man i Danmark har tradition for at ryge og salte.

Villani bruger både italiensk svinekød og svinekød fra andre EU lande afhængig af, hvilket produkt det skal bruges til. Sortimentet er bredt; ofte findes produktet både hel, i ½ eller i skiver.



- Salami hedder på italiensk salame.
- Charcuteri hedder på italiensk salume.
- Skinke hedder på italiensk prosciutto.





Charcuteri
 
Der er den klassiske bresaola, coppa, mortadella og Fiocco Delicato, som er lavet af frisk skinke og herefter tørret, med et fedtindhold på under 15 % og et saltindhold på under 2 %.

Villani er også specialister i parmaskinke, pancetta og du må ikke snyde dig selv for at prøve skinken med trøfler eller den kogte, grillede skinke med urter.



Salame
 
Bocconcini er lavet med vin og peber, ligeledes er jægerpølsen Cacciatore. Milde og raffinerede smage.

Der er den klassiske Milano Ambrosiano, Ventricina og Finnochiona.