Vildgås med majroer 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
1-2 vildgæs afhængig af størrelse
salt, peber
40 g smør
2 spsk olie
½ kg små majroer
1½ dl bouillon
1½ dl piskefløde
salt, peber
hakket persille  

Tilberedning

Gør gåsen (gæssene) i stand og krydder dem ind og udvendig med salt og peber. Brun dem godt i smør og olie i en passende gryde, og hæld lidt vand ved. Lad den simre under låg i 1-1½ time. Prøv at stikke i låret, når saften der pibler ud er klar er gåsen det også. Tag gåsen op og hold den varm. Kog de delte majroer i 6-8minutter i bouillonen indtil væsken næsten er fordampet. Kog 1½ dl piskefløde lidt ind og hæld den over majroerne, smag til med salt og peber og drys med hakket persille. Skær gåsen ud og server majroerne til.  

Tilbehør

Nye danske kartofler God fornøjelse…