Vild struds 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
500-750 g strudsefilet
10-12 enebær
rødvin
ribsgelé
Roquefort (eller anden blå ost)
½ l piskefløde
salt, peber og timian 

Tilberedning

Læg kødet i et ovnfast fad, drys med timian, salt, peber og de knuste enebær. Læg et par smørklatter på toppen og hæld rødvin på så bunden af fadet er dækket. Sæt det i ovnen (varmluft:200°/alm.:225°) i 15 minutter. Tag kødet op og hold det varmt i stanniol. Hæld al væden i en gryde, tilsæt piskefløde og mindst 1 spsk. Roquefort og lad sovsen stå og snurre kraftigt. Smag til med ribsgelé og måske lidt salt og tilsæt kulør hvis du bedst kan lide brun sovs. Skær kødet i skiver og server sovsen til. 

Tilbehør

Asparges kartofler eller sukkerbrunede kartofler. Waldorfsalat og halve æbler med ribsgelé....så er der ikke et øje tørt!