Sous vide 2.0

Anbefaling: Sous vide 2.0 af Karsten Tanggaard

Anbefaling: Sous vide 2.0 af Karsten Tanggaard

Nej, vi er ikke blevet boghandlere, men når der er en så interessant bog som Sous Vide 2.0 af Karsten Tanggaard, så er vi alligevel nødt til at at have den i vores sortiment og slå et slag for den. 
Sous vide 2.0 er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.
Sous vide 2.0 inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.
Savner du inspiration til, hvordan du kan sous vide andelår og andebryst? Så kan du se med her, når Karsten Tanggaard gør det nemt for dig selv at prøve.