Rosmarinbagte kyllingelår 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
8 hele kyllingelår
2 spsk. honning
1 tsk. chili
hakkede rosmarinblade af mindst 5 grene
frisk rosmarin
1 dåse flåede, hakkede tomater
2 fed finthakket hvidløg
saften af 1 lime
salt
2 spsk. olivenolie  

Tilberedning

Del kyllingelårene i over- og underlår ved at skære dem over i leddene. Krydder dem med salt. Bland honning, rosmarin, hvidløg, tomat, chili, olivenolie og lime. Vend kyllingestykkerne rundt i marinaden og lad det mariner i et fadet cirka 30 minutter. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader i 30 minutter. Ryst det undervejs, de må gerne få lidt farve.  

Tilbehør

Lav en dip med yoghurt, mynte, spidskommen og chili og server kyllingelårene med grøn salat og godt brød.