Kaninragout
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer:
1 kanin
100 g røget flæsk
5 små løg
1 krydderbuket
salt og peber
30 g smør
2-3 glas tør hvidvin
250 g champignon
2 fed hvidløg, grofthakket
1 kanin
100 g røget flæsk
5 små løg
1 krydderbuket
salt og peber
30 g smør
2-3 glas tør hvidvin
250 g champignon
2 fed hvidløg, grofthakket
Tilberedning
Skær flæsket i terninger og brun det i en gryde i smør. Pil løgene, skær dem igennem og kom dem i gryden. Når flæsk og løg er gyldne, tages de op. Kaninen parteres i passende stykker og brunes. Tilsæt hvidvinen og tilsvarende mængde vand samt de brunede flæskestykker, løg og krydderbuketten. Retten krydres med salt og peber og skal så snurre under låg i ca. 1 time Rens champignonerne og skær dem i halve. Kom dem i gryden 15. min før kødet er færdigt. Jævn sovsen og smag den til med salt og peber.
Tilbehør
Server ragout’en med en god kartoffelmos eller frisk pasta. God fornøjelse…