Indbagt fasanfilet
Ingredienser
Ingredienser til 4 personer:
4 fasanfileter
4 butterdejsplader
150 g porre
150 g champignon
salt, peber
1 æg
30 g smør
Sovs:
250 g champignon
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk portvin
1 dl bouillon
1½ dl piskefløde
4 fasanfileter
4 butterdejsplader
150 g porre
150 g champignon
salt, peber
1 æg
30 g smør
Sovs:
250 g champignon
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk portvin
1 dl bouillon
1½ dl piskefløde
Tilberedning
Fileterne brunes 1 minut på hver side og krydres med salt og peber. Porrer og champignon gøres i stand, snittes fint og svitses i smør. Rul butterdejspladerne tyndt ud, læg en fasanfilet på hver, fordel grøntsagsblandingen over og fold butterdejen hen over. Pensel med æg og bag dem 15 minutter ved 200 o C. Til sovsen svitses de hakkede løg og hvidløg samt de skiveskårene champignon. Tilsæt portvin, bouillon og fløde og lad det koge ind.
Tilbehør
Lag en pakke på hver tallerken og byd sovsen, grøn kartoffelmos og tyttebær til. God fornøjelse…