Økologisk salsa fra Macina Ligure


Italien har en stor plads i vores hjerte og det afspejler sig i vores sortiment med en bred vifte af charcuteri, aromatiske trøfler, gyldne olivenolier og ikke mindst forskellige smagfulde salsaer i form af pesto, crema og sugo. Sidste skud på stammen er fire delikate økologiske salsa varianter. De fire salsaer er fra vores leverandør Cara Cucina som har deres eget økologiske brand, La Macina Ligure.Økologisk sugo alle olive

Denne tomatsugo er tilsat løg og kapers, hvilket giver den en karakteristisk smag. BestilØkolgisk pesto alla Genovese

Frisk basilikum, cashewnødder, pinjekerner og olivenolie giver denne pesto en rund og aromatisk smag. BestilØkologisk crema di olive

Ren smag af 70% oliven, extra jomfruolivenolie og salt. Intet andet. BestilØkologisk bruschetta alle olive

Tomater, oliven og olivenolie gør denne salsa perfekt til at smøre på en bruschetta til en forret. Bestil


Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.