Les Vergers Boiron puré

6 nye spændende puréer fra Boiron

6 nye spændende puréer fra Boiron

Sveskeblomme puré.
Denne puré består af 100% sveskeblomme, på fransk quetsche.
Blommerne indsamles i Serbien og puréen har en smuk mørkerød farve. Sveskeblomme puré er velegnet til kager, tærter og is men kan også bruges i det salte køkken til f.eks. fjerkræ, lyst kød eller rå grøntsager.
En klassiker helt uden sukker, så tæt på naturlig frugt som det kan komme.

Bergamotte puré
Bergamotte er en aromatisk citrusfrugt der ofte bruges i te. Puréen består af 100% bergamotte uden tilsat sukker hvilket giver køkkenchefen eller konditoren frihed til at bruge den som den er. Bergamotte puré har mange anvendelsesmuligheder og er velegnet i mayonnaise, guacamole, til carpaccio med rå fisk, på hummer, til stegt foie gras, i sorbet, i chokolade mousse eller til tærter og kager.
Kokospuré med stykker af ristet kokos. Max 10% sukker.
Denne gourmet puré er velegnet til kager, is og chokolade. Den er super delikat med sin cremede kokos smag der kombineres med den ristede smag af kokosflagerne. Et must for alle kokoselskere !
Ginger, Ingefær specialitet med ananas, citron og ingefær. Max 10 % sukker.
Utrolig smagfuld puré med en karakteristisk smag af ingefær, som er kraftfuld uden at være for dominerende eller stærk. Brug den i det søde køkken til is, frugtsalat og desserter med kanel og kardemomme. I det salte køkken kan den bruges i retter med kød, fisk og grøntsager.
Citrongræs specialitet med ananas, citron og citrongræs (25%).
Denne delikate specialitet er fuld af smag af citrongræs uden tilsat sukker. Køkkenchefen slipper for at stå med arbejdet selv og har en puré med den fulde smag af citrongræs uden tab af kvalitet. Barmanden kan med fordel bruge puréen i 480 gr. flasken fordi den kan doseres med nøjagtighed. Brug den smukke gule citrongræs puré i cocktails, dressinger med citron og eddike eller chili og hvidløg, i retter med fisk, i frugtsalater og kompot, i retter med ingefær og kokos og i currys.
Gul peber puré
En puré bestående af 100% gul peber. Den smukke, velsmagende pure er velegnet til saucer, supper, gul gazpacho, sorbet, pesto.
God at kombinere med rød peber puré fra Boiron