Bestilling julefjerkræ privatkunder 2019

Indtast dine kontaktoplysninger i formularen nedenfor. Vi bruger kun disse oplysninger til ordrebehandlingen. Vælg dernæst det antal julefugle du skal bruge. 

Der tages forbehold for udsolgte varer, først til mølle.

Du kan betale med kort eller MobilePay, når du henter din julefugl.
Der vil være et begrænset salg af andelår confit, hele ænder, udskæringer og terrines. Alt andet skal forudbestilles og kan ikke bestilles på dagen. 

Du skal hente din bestilling hos os i Slagtehusgade 18
Søndag den 22. dec. mellem kl. 10.00 og 14.00
Er du forhindret i at hente din julefugl søndag, så kontakt os på 33 24 12 22 eller kalu@kalu.dk og aftal tidspukt for afhentning. Henter du ikke din fugl, vil du blive faktureret efterfølgende.
Der tages forbehold for pris- og tastefejl, udsolgte varer samt evt. undervægt på den enkelte fugl, der er blevet pakket og faktureret.


Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.