Poussin i karry med pikante æbler 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
2 gule poussiner
1 dl sesam¬olie
2-3 løg
3 æbler
1 tsk. chili
1 stykke ingefær
2-3 spsk. god Madraskarry efter smag
2 dl yoghurt
1 lime
frisk mynte  

Tilberedning

Del poussinerne i 4 stykker og brun dem i en gryde i sesam¬olie. Tag dem op. Pil løgene og skær dem og æblerne i både, æblerne må gerne være med skræl. Kom dem op i olien og sauter dem sammen med den finthakkede ingefær og den gode karry. Husk også chilien som kan udelades hvis man ikke skal have det for stærkt. Rist godt i et par minutter. Tag halvdelen af æble/løgblandingen op, det skal bruges senere. Tilsæt poussinerne igen sammen med lidt vand eller fond, så det er halvt dækket. Skal simre færdigt i 20 minutter. Imens laver vi lidt med æblerne: 2 dl fed yoghurt blandes med saft og skal af 1 lime. Smages til med salt og peber. Vend nu de afkølede løg og æbler i, kom det i en lille skål og drys med frisk mynte.  

Tilbehør

Kogte jasminris