Farserede udbenede poussiner 

Ingredienser

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 poussiner
50 g smør
1 dl hvidvin
2 dl bouillon
Fars: 100 g skært svinekød
100 g spæk eller andefedt
5 ande- eller kyllingelevere '
2 spsk. cognac
1 løg
1 æg
frisk timian
salt, peber 

Tilberedning

Udben poussinerne ved at skære dem over ved rygbenet og før en skarp kniv langs begge sider af benet. Hak kødet til farsen og krydder den godt. Lad farsen hvile ½ time i køleskabet. Læg poussinerne fladt ud med skindet nedad og krydder med salt og peber, fyld farsen i og syg fuglene sammen med ufarvet bomuldsgarn. Brun dem på alle sider i smørret i en fladbundet stegegryde og hæld hvidvin og bouillon ved. Lad dem snurre møre under låg i 30 – 35 min. Jævn stegeskyen evt. med lidt maizena og server fuglene hele eller skåret i halve. 

Tilbehør

Alle former for grøntsager kan ledsages denne lækre ret, men en bønnesalat med hakket hvidløg og godt landbrød til at dyppe skyen op med er perfekt.  

Se lignende opskrifter herunder: