Vildt
Dansk vildt – kvalitet, tradition og den rene smag af naturen
Hos Kalu har vi stolte traditioner for at gå forrest, når det gælder dansk vildt. Med vores egne produktionsfaciliteter i Næstved har vi skabt rammerne for Vildt Gourmet – et koncept, der forener håndværk, ansvarlighed og den autentiske smag af naturen. Som Danmarks største producent af vildtkød tilbyder vi et omfattende sortiment af både fuglevildt og dyrevildt, som hvert år finder vej til restauranter, detailhandel, catering og andre professionelle køkkener.
Hos Kalu har vi stolte traditioner for at gå forrest, når det gælder dansk vildt. Med vores egne produktionsfaciliteter i Næstved har vi skabt rammerne for Vildt Gourmet – et koncept, der forener håndværk, ansvarlighed og den autentiske smag af naturen. Som Danmarks største producent af vildtkød tilbyder vi et omfattende sortiment af både fuglevildt og dyrevildt, som hvert år finder vej til restauranter, detailhandel, catering og andre professionelle køkkener.
Sæsonens mest autentiske råvarer
Jagtsæsonen begynder i efteråret og fortsætter til slut januar – og hos Kalu finder du et bredt udvalg af både fuglevildt og dyrevildt, netop når råvarerne er på deres naturlige højdepunkt. Vi samarbejder med danske leverandører, der arbejder ansvarligt og selektivt med jagt og forarbejdning, så hver råvare lever op til vores krav om kvalitet, friskhed og autenticitet.
I sæsonen tilbyder vi blandt andet:
Fuglevildt: agerhøne, fasan, fransk ungdue, gråand, skovdue, sneppe og vagtel
Dyrevildt: dådyr, kronvildt, ren/elg, rådyr, vildsvin og hare
Vildt har en dybde og karakter, der ikke kan efterlignes – og giver professionelle køkkener mulighed for at arbejde med råvarer fyldt med naturens egen smag, historie og personlighed. Hos Kalu udvælger vi kun vildt af højeste kvalitet og sikrer en sæsonlevering, der gør det muligt for restauranter at udvikle signaturretter i efterårs- og vintersæsonen.
Jagtsæsonen begynder i efteråret og fortsætter til slut januar – og hos Kalu finder du et bredt udvalg af både fuglevildt og dyrevildt, netop når råvarerne er på deres naturlige højdepunkt. Vi samarbejder med danske leverandører, der arbejder ansvarligt og selektivt med jagt og forarbejdning, så hver råvare lever op til vores krav om kvalitet, friskhed og autenticitet.
I sæsonen tilbyder vi blandt andet:
Fuglevildt: agerhøne, fasan, fransk ungdue, gråand, skovdue, sneppe og vagtel
Dyrevildt: dådyr, kronvildt, ren/elg, rådyr, vildsvin og hare
Vildt har en dybde og karakter, der ikke kan efterlignes – og giver professionelle køkkener mulighed for at arbejde med råvarer fyldt med naturens egen smag, historie og personlighed. Hos Kalu udvælger vi kun vildt af højeste kvalitet og sikrer en sæsonlevering, der gør det muligt for restauranter at udvikle signaturretter i efterårs- og vintersæsonen.
En ren og autentisk smag
For os er vildt mere end bare en råvare. Det er fortællingen om dyr, der har levet frit, naturligt og i balance med omgivelserne – og derfor bringer en ren, intens og terroirfyldt smagsprofil med sig i både fugle- og dyrevildt.
Vildt er samtidig et ansvarligt og moderne valg:
Det er naturens eget gourmetalternativ – ærligt, dybt smagfuldt og skabt på dens egne præmisser.
For os er vildt mere end bare en råvare. Det er fortællingen om dyr, der har levet frit, naturligt og i balance med omgivelserne – og derfor bringer en ren, intens og terroirfyldt smagsprofil med sig i både fugle- og dyrevildt.
Vildt er samtidig et ansvarligt og moderne valg:
- Rigt på proteiner
- Naturligt smagfuldt
- Med et markant lavere klimaaftryk end mange andre kødtyper
Det er naturens eget gourmetalternativ – ærligt, dybt smagfuldt og skabt på dens egne præmisser.
Kvalitet og ansvarlighed fra start til slut
Alle vores produkter er dyrlægekontrolleret og håndteret med stor omhu. Vi arbejder med en gennemført tilgang til kvalitet og ordentlighed – fra nedkøling, modning og klassificering til den endelige forarbejdning.
Vores produktion i Næstved gør, at vi kan sikre en ensartet standard, sporbarhed og høj fødevaresikkerhed gennem hele processen.
Alle vores produkter er dyrlægekontrolleret og håndteret med stor omhu. Vi arbejder med en gennemført tilgang til kvalitet og ordentlighed – fra nedkøling, modning og klassificering til den endelige forarbejdning.
Vores produktion i Næstved gør, at vi kan sikre en ensartet standard, sporbarhed og høj fødevaresikkerhed gennem hele processen.
Skræddersyet til professionelle køkkener
Vi samarbejder tæt med vores kunder og tilpasser både forarbejdning, opskæring og sortiment efter behov. Det gør os i stand til at levere fleksible løsninger til alt fra gourmetrestauranter og kantiner til detailhandel og specialbutikker.
Vi samarbejder tæt med vores kunder og tilpasser både forarbejdning, opskæring og sortiment efter behov. Det gør os i stand til at levere fleksible løsninger til alt fra gourmetrestauranter og kantiner til detailhandel og specialbutikker.
For at handle hos Kalu skal du have et erhvervslogin – log ind eller opret dig via vores hjemmeside.
Vil du høre mere?
Kontakt os
Vil du høre mere?