Grøn æblepuré

Grøn æblepuré


Varenummer: 8874621 STK
Den grønne æblepurés friske, milde smag går godt til fisk, skaldyr og svinekød, men kan selvfølgelig også bruges til lækre smoothies, cocktails, is, kager og desserter. Puréen er lavet af grønne æbler og tilsat 14% invertsukker for en ensartet smag samt citron- og ascorbinsyre for at bevare den naturlige farve. Puréen er æblegrøn med en frisk, læskende æblesmag. Boiron tilsætter ikke smagsforstærkere, farvestoffer eller kunstige konserveringsmidler, men nogle puréer tilsættes lidt invertsukker for at sikre en ensartet smag og konsistens. Puréerne flashpasteuriseres, inden de hældes i praktiske, genlukkelige plastikbeholdere og fryses ned. Flashpasteuriseringen bevarer frugtens naturlige farve, duft og smag.
Vis mere
Vis mindre
Colli6 stk/krt
Pakkestr1 kg/stk
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.