Fransk ungdue

Fransk ungdue


Varenummer: 3401023 STK
Den opdrættede dues kød er mørkere og mere magert end kylling, og smagen har noter af vildt. Ungduen har et fyldigt bryst med ekstremt mørt kød, fordi duen ikke har nået at bruge vingerne (og dermed brystmusklerne), inden den bliver slagtet. Frankrigs førende dueproducent, Cailles Robin, i Loiredalen, også kaldet Frankrigs Have på grund af egnens mange frugtplantager. Den smukke flodregions milde klima er nemlig ikke bare ideelt til dyrkning af frugt, men også til fjerkræopdræt. Duer er monogame, og de små, buttede fugle går i frilandsvolieres med højst 28-32 par i hver, for at Cailles Robins ca. 50 dueopdrættere kan kvalitetskontrollere hver enkelt due.
Vis mere
Vis mindre
Colli10 stk/krt
Pakkestr300 gr/stk
Opr. landFrankrig
PakningFILM
OpbevaringFROST
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.