Kylling i persillecreme 

Ingredienser

Ingredienser til 3-4 personer:
1 fransk kylling
1 bdt. persille,
25 g hvedemel
25 g smør
250 g champignon
250 g perleløg
1 fed hvidløg
1 kvist timian
1 dl piskefløde
olivenolie,
salt og peber. 

Tilberedning

Kyllingen deles i passende stykker og sauteres let i en gryde med olivenolie. Der drysses med mel, og tilsættes finthakkede hvidløg og timiankvisten. Sauter videre i et par minutter og hæld derefter vand ved, så det står en fjerdedel op om kødet. Læg låg på og lad det simre en halv times tid til kødet er mørt. Tag kyllingestykkerne op og tilsæt fløden og lad det snurre til sovsen har fået den rette konsistens. Sigt derefter sovsen, drys persillen i og smag til med salt og peber. Perleløg og champignon renses og ristes på panden. Læg kyllingestykkerne i et fad, hæld sovsen over og pynt med perleløg og champignon på toppen. 

Tilbehør

Gi' nye kartofler eller ris til - og måske en god tomatsalat med rå løg og frisk basilikum eller løvstikke.  

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.