Kastanjecreme med vanille

Kastanjecreme med vanille


Varenummer: 8510003 STK
Drop chokoladesmørelsen på morgenbordet, og overrask i stedet dine gæster med den lækre kastanjecreme. Dens milde nøddesmag og delikate vaniljetoner er også lækker til pandekager.  Kastanjecremen er lavet af kastanjepuré med små, kandiserede kastanjestykker, sirup, sukker og vanilje. Cremen er lysebrun og cremet med en god sødme, delikate vaniljetoner og en mild, nøddeagtig smag. Ardéchekastanjen har opnået AOC-status, og det var den kastanje, som den unge Clément Faugier i 1885 begyndte at kandisere. Trods sine mere end 100 år på bagen er Clément Faugier en moderne virksomhed, der ikke er bange for at tænke nyt. Clement Faugier producerer kastanjer og kastanjeprodukter af højeste kvalitet ved hjælp af de nyeste produktionsteknologier, men stadig med en solid forankring i de gamle håndværkstraditioner.
Vis mere
Vis mindre
Colli24 ds/krt
Pakkestr500 gr/ds
Opr. landFrankrig
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.