Sommertrøffelpuré på tube

Sommertrøffelpuré på tube


Varenummer: 8042503 STK
Den lækre, sorte trøffelpuré har en fin trøffelsmag, der løfter enkle fiske- og grønsagsretter til gourmetstadiet og gør et stykke ristet brød til en himmerigsmundfuld. Trøffelpuréen består af hakkede sommertrøfler blandet med olivenolie og har en blød konsistens. Trøffelpuréen har en markant, sødlig aroma med noter af skovbund og svampe. Trøffelsamlere gør deres for at opretholde mystikken omkring den lille, knudrede svampeknold med den eftertragtede smag. En del kommer også af, at trøfler er notorisk svære at finde. Det kræver en trænet trøffelhund (eller -gris) og en viden om gode trøffelsteder, som ofte går i arv i familien og vogtes med ildhu. Det eneste hint er, at trøfler er en snyltesvamp, der nasser på især egetræets rødder og især findes i skovene i Sydeuropa.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr50 gr/stk
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.