Trøffeljern

Trøffeljern


Varenummer: 8001003 STK
Friske trøfler skal helst serveres i papirstynde skiver – både så smagen ikke bliver for voldsom, og så du får mest muligtud af de eksklusive svampe. Trøffeljernet er af mærket Bron-Coucke og er af rustfritstål. Det har et ekstremt skarpt bølgeskær, der gør det nemt at få pæne trøffelskiver. Skæret kan justeres. Brug trøffeljernet til at skære næsten gennemsigtigt tynde skiver af trøffel til at drysse over pastaretten, risottoen eller kødet. Trøffeljernet kan også bruges til at skære parmesan, små kartofler og andre grønsager papirstyndt.
Vis mere
Vis mindre
Pakkestr1 stk/pk
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.