Sommertrøffelsalsa

Sommertrøffelsalsa


Varenummer: 8043003 STK
Trøffelsalsaen giver en skøn trøffelsmag til hors d’oeuvres og pasta og kan fremhæve umamismagen i fx oksekød. Trøffelsalsaen består af sorte sommertrøfler blandet med svampe, olivenolie, salt, peber og lidt hvidløg. Den har en kraftig trøffelsmag og dybe noter af skovbund og umami. Trøfler er notorisk svære at finde. Det kræver en trænet trøffelhund (eller -gris) og en viden om gode trøffelsteder, som ofte går i arv i familien og vogtes med ildhu. Det eneste hint er, at trøfler er en snyltesvamp, der nasser på især egetræets rødder og især findes i skovene i Sydeuropa.
Vis mere
Vis mindre
Colli12 stk/krt
Pakkestr200 gr/stk
Opr. landItalien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.