Solbærcoulis, Boiron, frost

Næringsindhold pr. 100 g
Coulisen er lavet af solbær tilsat invertsukker for at give sødme og lime for syrebalancen. Puréen er dyblilla og tyktflydende med en kraftig bærsmag og god sødme.  Frisk frugt er lækkert, men sart og besværlig at arbejde med. Det problem løste M. Boiron i 1970, da han grundlagde Les Vergers Boiron, Boirons frugthaver, der laver den friske frugt om til kvalitetspuréer. Boiron tilsætter ikke smagsforstærkere, farvestoffer eller kunstige konserveringsmidler, men nogle puréer tilsættes lidt invertsukker for at sikre en ensartet smag og konsistens. Puréerne flashpasteuriseres, inden de hældes
Varenummer:8814123 KRT
DKK 1.425,00 pr. krt
Specifikationer
Colli
12 stk/krt
Pakkestr
500 gr/stk
Opr. land
Frankrig
Pakning
ANDET
Opbevaring
FROST
Næringsindhold pr. 100 g

Ingredienser Frugt 67% (solbær, lime), invertsukkersirup, vand
Energi108 Kilokalorier / 458 Kilojoule
Fedt42 Gram
Heraf mættede fedtsyrer0,1 Gram
Kulhydrater28,2 Gram
Heraf sukkerarter19,8 Gram
Protein0,3 Gram
Salt0,01 Gram