Serranoskinke i skiver 24 mdr.
Serranoskinken har modnet dobbelt så længe som andre serranoskinker og har en næsten nøddeagtig smag. Et lækkert indslag på enhver charcuterianretning. Serranoskinken har en flot, rød farve og en fin fedtmarmorering. Smagen er fyldig og rund med nøddeagtige undertoner. Den tørre bjergluft ved bjergkæden Campo Azálvaro nord for Madrid giver perfekte forhold for modning af charcuteri. Her har familievirksomheden La Prudencia produceret skinker og charcuteri siden 1910. I dag er det tredje generation, som fortsat følger egnens århundredgamle charcuteritraditioner. La Prudencia opdrætter selv de hvide, spanske tungsvin til serranoskinkerne. Grisene går på friland og bliver fodret med korn. De 130-150-kilo store svin bliver slagtet på La Prudencias eget slagteri, og skinkerne bliver saltet og hængt til tørre i temperatur- og fugtregulerede tørrerum i 1100 meters højde. La Prudencias serranoskinker modner i 18-24 måneder.
Type | .jpg) |
|
Colli | 40 pk/krt |
|
Pakkestr | 75 gr/pk |
|
Opr. land | Spanien
|
|
Pakning | VAC |
|
Opbevaring | KØL |
|
|