Serranoskinke i skiver 24 mdr.

Serranoskinke i skiver 24 mdr.


Varenummer: 7004703 PK
Serranoskinken har modnet dobbelt så længe som andre serranoskinker og har en næsten nøddeagtig smag. Et lækkert indslag på enhver charcuterianretning.  Serranoskinken har en flot, rød farve og en fin fedtmarmorering. Smagen er fyldig og rund med nøddeagtige undertoner.  Den tørre bjergluft ved bjergkæden Campo Azálvaro nord for Madrid giver perfekte forhold for modning af charcuteri. Her har familievirksomheden La Prudencia produceret skinker og charcuteri siden 1910. I dag er det tredje generation, som fortsat følger egnens århundredgamle charcuteritraditioner. La Prudencia opdrætter selv de hvide, spanske tungsvin til serranoskinkerne. Grisene går på friland og bliver fodret med korn. De 130-150-kilo store svin bliver slagtet på La Prudencias eget slagteri, og skinkerne bliver saltet og hængt til tørre i temperatur- og fugtregulerede tørrerum i 1100 meters højde. La Prudencias serranoskinker modner i 18-24 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Type
Colli40 pk/krt
Pakkestr75 gr/pk
Opr. landSpanien
PakningVAC
OpbevaringKØL
Andre har også købt
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.