Iberisk bellota skinke i skiver 52 mdr.

Iberisk bellota skinke i skiver 52 mdr.


Varenummer: 7007003 PK
Bellotaskinke fra spanske sortfodssvin er med sin runde nøddesmag den ypperligste af alle skinker. Her er den skåret i smukke, tynde skiver, så den er lige til at servere. Sortfodsskinken er fast i kødet med en tydelig fedtmarmorering. Meget af smagen sidder i fedtet, så det skal ikke skæres fra. Man kan kende de spanske sortfodssvin på deres sorte klove og sorte skind. Grisene går på friland i store, indhegnede egeskove i Extremaduraregionen i det vestlige Spanien. Der er op mod en hektar land per gris, så de har masser af plads til at gå og rode i jorden, flappe med ørerne og slå krølle på halen. Om sommeren bliver de fodret med korn, og om efteråret – den såkaldte Montanera-periode – gufler de sig tykke og velsmagende i agern. Det er kun svin slagtet i agernsæsonen, som må kaldes bellota (agern). Sortfodssvinene bliver slagtet, når de er ca. 1 år gamle og vejer op mod 150 kg. Skinkerne modner i op til 52 måneder.
Vis mere
Vis mindre
Colli30 pk/krt
Pakkestr70 gr/pk
Opr. landSpanien
PakningGASPAKKET
OpbevaringKØL
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.