Wagyu cuvette

Ingredienser til 4 personer:

800 gr. cuvette
Fint havsalt og friskkværnet peber
2 spsk. brun farin
1 spsk. smør og 1 tsk. olivenolie
2 fed hvidløg
3 spsk. jomfruolivenolie
3 stængler frisk hakket timian

Tilberedning:


Skær hinder og sener fra cuvetten, krydr den grundigt med en blanding af fint havsalt, lidt friskkværnet peber og lidt brun farin.  Lad den stå i 20 minutter.


Brun cuvetten godt på alle sider på panden. Læg den herefter i et ildfast fad.


Bland 2 fed presset hvidløg, 3 spsk. olivenolie og hakket timian og hæld blandingen over cuvetten.


Steg cuvetten ved 125C til den opnår en kernetemperatur på 57 C.


Server cuvetten med en god rødvinssauce, ovnstegte timiankartofler og en blandet salat.