Wagyu culotte


Ingredienser til 4 personer:


1 wagyu culotte


Salt og peber


1 bk. blommetomater


1 bk. grønne bønner


2 rødløg


Olivenolie


Hvidvinseddike


500 gr. kartofler



Tilberedning:


Rids fedtkanten og krydr culotten med salt og peber. Brun culotten med fedtsiden nedad på panden og steg den herefter færdig i ovnen ved 170 grader til den opnår en kernetemperatur på 55C.

Server med tomat/bønnesalat og stegte kartofler. Brug saften fra culotten til at lave en god sauce af.


God fornøjelse...


dansk
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.