Vildsvineryg med rosmarin og honning 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
1 vildsvineryg, ca. 2 kg
Marinade:
1 fl. rødvin
10 enebær
10 nelliker
1 løg i skiver
3 kviste rosmarin
2 dl. balsamisk eddike
2 spsk. honning
3 kviste rosmarin
6 rødløg 

Tilberedning

Rids vildsvineryggens fedtlag i 1 cm store tern. Læg ryggen i et fad og hæld marinaden over og lad den trække i mindst 12 timer. Vend den af og til. Læg nu stegen i en bradepande. Marinaden sies og gemmes til saucen. Kog 2 dl balsamisk eddike med 2 spsk. honning og hæld den over ryggen. Læg rosmarinkviste under ryggen. Stil bradepanden i ovnen ved 250° og brun ryggen i ca. 20 min. Dæmp varmen til 175° og lad den stege i ca. 1 time. Dryp af og til. Den sidste halve time steges rødløgene med. Når ryggen er stegt, koges bradepanden af og skyen blandes med den siede marinade (kom evt. lidt vildtfond ved). Jævn sovsen, kog den igennem og smag til med salt og peber. 

Tilbehør

Server med kogte aspargeskartofler og markchampignons ristet på panden med hvidløg og persille. God fornøjelse…