Vildsvineragout 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
400 g vildsvinesmåkød
Marinade:
1 gulerod
1 løg
2 fed hvidløg
1 laurbærblad
1 kvist timian
6 hele peberkorn
3 dl hvidvin
3 spsk hvidvinseddike
50 g smør
250 g markchampignon eller andre svampe
1 dl piskefløde
maizena
salt peber 

Tilberedning

Gør grøntsagerne istand og bland dem med hvidvin og krydderierne til en marinade som hældes over kødet. Det skal trække tildækket i køleskabet i mindst 12 timer, gerne til næste dag. Tag kødet op af marinaden og tør det. Si marinaden og stil den til side. Varm smørret i en gryde og brun kødstykkerne på alle sider, krydder med salt og peber, drys mel over og rør godt i gryden til det bliver ensartet brunt. Tilsæt marinaden og lad det koge ved svag varme i 30-40 minutter. Gør svampene i stand og steg dem på en pande. Rør fløden i ragouten og tilsæt svampene til sidst. Server med kogte ris eller tagliatelle og blandet salat. 

Tilbehør

Server med kogte ris eller tagliatelle og blandet salat. God fornøjelse...