Vild struds 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
500-750 g strudsefilet
10-12 enebær
rødvin
ribsgelé
Roquefort (eller anden blå ost)
½ l piskefløde
salt, peber og timian 

Tilberedning

Læg kødet i et ovnfast fad, drys med timian, salt, peber og de knuste enebær. Læg et par smørklatter på toppen og hæld rødvin på så bunden af fadet er dækket. Sæt det i ovnen (varmluft:200°/alm.:225°) i 15 minutter. Tag kødet op og hold det varmt i stanniol. Hæld al væden i en gryde, tilsæt piskefløde og mindst 1 spsk. Roquefort og lad sovsen stå og snurre kraftigt. Smag til med ribsgelé og måske lidt salt og tilsæt kulør hvis du bedst kan lide brun sovs. Skær kødet i skiver og server sovsen til. 

Tilbehør

Asparges kartofler eller sukkerbrunede kartofler. Waldorfsalat og halve æbler med ribsgelé....så er der ikke et øje tørt!  

struds
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.