Vagtler med svampesovs  

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 vagtler
50 g smør
1 dl. hvidvin
1 dl fond
300 g. svampe, fx. Karl Johan svampe, kantareller, østerhatte eller trompetsvampe
4 skalotte løg
30 g. persille
1 dl. piskefløde
salt peber 

Tilberedning

Vagtlerne krydres med salt og peber og brunes i gryde i ca. 30 g smør. Når de er gyldne tilsættes hvidvin og fond, hvori vagtlerne braiseres i 15-20 minutter. I mellemtiden ristes skalotteløg og forskellige svampe på en pande i resten af smørret. Tag vagtlerne op og hold dem varme. Hæld svampeblandingen i gryden, tilsæt fløden, smag til med salt og peber og lad svampesovsen simre et par minutter Tilsæt den hakkede persille i sidste øjeblik. 

Tilbehør

Pillekartofler - evt. ristet i lidt olivenolie - og en salat af letkogte bønner med hakkede hvidløg ville klæde vagtler og svampe. God fornøjelse… 

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.