Vagtler med druer 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 vagtler
Salt og peber
40 g smør
1/2 dl cognac
1 dl hønsebouillon
200 g små stenfri grønne druer
1/2 dl hvidvin eller vand
2 dl piskefløde 

Tilberedning

Vagtlerne tørres godt med køkkenrulle og krydres med salt og peber. Brun dem godt på alle sider i en tykbundet gryde. Hæld cognac over, og antænd. Når flammerne er væk, hældes bouillonen ved. Steg under låg ved svag varme 15-20 min. Tag fuglene op, og hold dem varme. Kom fløden i stegeskyen, og kog sovsen et par minutter uden låg. Damp druerne i hvidvin eller vand et par minutter. Kom det hele i sovsen. Varm igennem, og smag til med salt og peber. Anret vagtlerne på et fad, og hæld sovsen ved. 

Tilbehør

Friskkogt pasta og en salat med ristede pinjekerner er velegnet tilbehør. God fornøjelse…