Vagtler med chokolade og rødvin 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 vagtler
4-6 spsk olivenolie
1 mellemstort løg
3 fed hvidløg
1-2 små chili
Salt og peber
2 dl rødvin
1 spsk. rødvinseddike
3 spsk. revet bitterchokolade 

Tilberedning

Vagtlerne flækkes, renses for rester af blod og indmad og rygbenet skæres fra. Hak løg og hvidløg fint. Varm olien i en bred gryde eller sauterpande og brun vagtlerne på begge sider til de er smukt lysebrune. Tag dem op og drys dem med salt og peber. Skru ned til svag varme og lad løg, hvidløg og de hele chili snurre i olien i ca. 5 minutter. Spæd med rødvin og lad det koge op. Læg vagtlerne tilbage i gryden og lad dem småkoge under låg i ca. 15 minutter. Tag vagtlerne op og hold dem varme. Passer sovsen gennem en sigte over i en anden gryde; lad den koge op og smag til med salt og peber. Rør chokoladen i under svag varme til den er smeltet og smag til med rødvinseddiken. 

Tilbehør

Anret vagtlerne i sovsen og server skrællede kartofler skåret i store stykker og kogt i saltvand til. De må gerne være let melede så de kan moses ud i sovsen. God fornøjelse…  

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.