Vagtelfrikassé 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer:
4 vagtler
½ l bouillon
4 små nye gulerødder
4 forårsløg
100 g sukkerærter
50 g smør
salt, peber 

Tilberedning

Skær bryst og lår fra skroget med en lille skarp kniv og kog evt. bouillon af vagtelskrogene. Kog grønsagerne en efter en i bouillonen i kort tid så de stadig har bid og stil dem til side. Kog derefter brysterne og lårene i 5 min og stil dem ligeledes til side. Smag bouillonen til og jævn med smør og evt. lidt saucejævner. Læg grønsagerne tilbage i saucen sammen med vagtelstykkerne – brysterne kan med fordel deles i 2 stykker – og anret på varme dybe tallerkner.  

Tilbehør

Server med nye pillekartofler eller godt brød. God fornøjelse…  

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.