Unghanebryst med basilikum, flødeost og urtesauce 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 unghanebryster med skind
100 g flødeost
1 bdt. basilikum
salt, peber
lidt olivenolie
1 gulerod
1 porre
1 skive selleri
4 spsk hvid balsamico
½ dl hvidvin
30 g smør
salt, peber  

Tilberedning

Hak basilikum og bland den med flødeosten. Løs haneskindet forsigtigt i den ene side og fyld osten i. Læg brysterne i et ildfast fad, krydr med salt og peber og pensl med lidt olie så skindet bliver sprødt. Lad dem stege i ovnen ved 180 o C i 15 – 20 min. Gør urterne i stand og skær dem i små tern. Svits dem i lidt olie og kom den hvide balsamico ved. Lad det koge ind og tilsæt hvidvin og kog videre. Monter saucen med smør.  

Tilbehør

Server med små kogte kartofler 

Fjerkræ
Køb varerne til opskriften
Kyllingebryst supreme
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.