Unghanebryst med basilikum, flødeost og urtesauce 

Ingredienser

Ingredienser til 4 personer
4 unghanebryster med skind
100 g flødeost
1 bdt. basilikum
salt, peber
lidt olivenolie
1 gulerod
1 porre
1 skive selleri
4 spsk hvid balsamico
½ dl hvidvin
30 g smør
salt, peber  

Tilberedning

Hak basilikum og bland den med flødeosten. Løs haneskindet forsigtigt i den ene side og fyld osten i. Læg brysterne i et ildfast fad, krydr med salt og peber og pensl med lidt olie så skindet bliver sprødt. Lad dem stege i ovnen ved 180 o C i 15 – 20 min. Gør urterne i stand og skær dem i små tern. Svits dem i lidt olie og kom den hvide balsamico ved. Lad det koge ind og tilsæt hvidvin og kog videre. Monter saucen med smør.  

Tilbehør

Server med små kogte kartofler