Tun i olivenolie

Tun i olivenolie


Varenummer: 7211703 STK
Dåsetun er ikke bare dåsetun. Det ved spanierne, men lad dine gæster selv smage forskellen med den lækre albacaretun i olivenolie fra Ramon Peña. Albacaretunen er tilberedt og konserveret i olivenolie. Kødet er fast med en fin, lyserød farve og en dejligt fyldig, sødlig smag. Ramon Peña etablerede i 1920 en lille fiske- og skaldyrskonservesfabrik i Cambados i Galicien. Spanierne har en stærk tradition for at spise fiskekonserves af høj kvalitet, og i fjordene og havene omkring Galicien lander fiskerne noget af det bedste fisk og skaldyr, Spanien har at byde på. I dag har Ramon Peñas børnebørn overtaget fabrikken og moderniseret den med den nyeste teknologi. Det er dog stadig det gode håndværk, traditionelle opskrifter og enkle kvalitetsråvarer, der styrer produktionen. Tre generationer og næsten 100 års know-how fornægter sig ikke. Ramon Peñas fiskekonserves er af så høj kvalitet, at den kan spises lige fra dåsen.
Vis mere
Vis mindre
Colli25 ds/krt
Pakkestr111 gr/stk - drænet 80 gr/ds
Opr. landSpanien
PakningANDET
OpbevaringTØRT,MØRK,KØLIGT
Spændende fødevarer fra hele verden

Vi er specialister i fjerkræ, og vores sortiment spænder fra vagtler til kalkuner og fra helt enkle kyllingefileter uden dikkedarer til det eksklusive, franske Bressefjerkræ.

I det kalunariske univers finder du også et stort og spændende udvalg af kvalitetslam, vildt og eksotisk vildt samt okse- og svinekød i topklasse.

Gå også på opdagelse i vores brede vifte af specialiteter inden for charcuteri, tørvarer, frostspecialiteter, olier og eddiker samt gård- og mejerioste.

Endelig har Kalu et stadigt voksende økologisk sortiment.